Voetbal

Sportwinkel in Venlo

Welkom bij de sportwinkel in Venlo genaamd Sijbers Sport - Maxxtreme.

Meer info

Onze uitgebreide sport collectie

U kunt bij ons terecht terecht voor

supplementen

voeding

kleding

accessoires.

Zowel amateurs als professionals kunnen bij ons vinden wat ze zoeken. Voor beide groepen en alles wat daar tussen in zit is het belangrijk dat zij de juiste materialen gebruiken.

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij u als geen ander helpen bij de keuze van de juiste schoen. Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie sportkleding en trainingspakken, van sokken tot jassen , u kunt het allemaal aantreffen in onze winkel aan het Lambertusplein 1 in Blerick.

Spofrttassen

Kleding

SijbersSport Venlo

Zowel de amateur als ook de professionals kunnen bij ons terecht voor elk artikel wat ze nodig hebben om hun favoriete sport optimaal uit te kunnen voeren. Ons vakkundig personeel kan u door de vele jaren van ervaringen in deze branche op vakkundige wijze raad en advies geven en er voor zorg dragen dat u vind wat u zoekt.

Adidas PREDATOR EDGE.3 FG GW2276

Nike JR PHANTON VENOM ACADEMY FG - AO0362 007

Adidas PREDATOR FREAK .3 FG J FY6282

Overige kleding

De juiste kleding is van groot belang. Voor fitness en lifestyle kleding bent u bij Maxxtreme aan het juiste adres. In ons zeer brede assortiment voeren wij de allerbeste merken zoals Adidas en Nike. Tevens verkopen we vele soorten tassen en rugzakken in onze sportwinkel in Venlo.

Of u nu op zoek bent naar supplementen, voeding, kleding of accessoires, het is allemaal te vinden op onze website. Heeft u vragen of bijzonder wensen, een eerlijk advies van onze professionals, neem dan gerust contact met ons op.

Adidas

FW9215 Predator 20.3 FG J

Vraag naar onze zeer scherpe prijs in de winkel

Contact
1 van 4